Hestefotografering: Vipperød, lørdag den 16. maj

Selve fotograferingen


Fotograferingen er gratis og tager 15-20 minutter (pr. hest) og normalt holder jeg tidsplanen nogenlunde. Der kan dog godt være lidt ventetid, når I kommer. Du er velkommen til at tage en ven/veninde med. Ofte er det fint at have en ekstra person til rådighed, så I er to, der kan kalde på og/eller holde hesten tilbage eller skaffe opmærksomhed bag mig. Ellers klarer vi det bare selv. Når det er jeres tur, tager vi lige en kort snak om jeres hest. Hvis du har særlige ønsker til fotograferingen (f.eks. hvis du gerne selv vil med på nogle af billederne), så aftaler vi blot det, når I kommer. Uanset om din hest er utryg, ivrig eller noget helt tredje, plejer mit kamera altid at fange hesten i et godt øjeblik.
Bagefter fotograferingen


Senest et par dage efter fotograferingen får du en mail med et link til de ufærdige billeder, som jeg har taget. Du kan derefter i ro og mag vælge de billeder, som du gerne vil have færdigbehandlet og tilsendt. Billeder fra arrangementet kan købes for 150 kroner pr. billede med min premium redigering (normalpris: 250 kroner). Prisen er inklusiv moms og 15-20 minutters individuel efterbehandling af billedets farver, belysning, kontrast og beskæring, så det færdige billede bliver perfekt. Du kan se et eksempel på, hvor meget efterbehandlingen betyder her Billederne leveres elektronisk i højeste opløsning (normalt mindst 3.000 pixels) og uden vandmærke. Praktiske oplysninger omkring selve bestillingen af billeder står i den mail, som du modtager efter fotograferingen her vil være rabatpakker hvis der er flere billeder som falder i ens smag :)
Sådan må du bruge billederne - (et par ord om dyrefotografi.dk´s copyrights)


Når du har fået tilsendt de færdige fotografier fra mig, må du frit lægge dem på din hjemmeside og vise dem til dine Facebook venner. Du har fuld brugsret til billederne – og må også gerne selv bruge dem kommercielt. Det er dog fortsat mig, som har ophavsretten til billederne. Du må derfor ikke videresælge billederne til andre eller lade andre bruge dem kommercielt, med mindre vi har aftalt det. Jeg forbeholder mig retten til til at vise billederne på min egen hjemmeside eller Facebook. Jeg har også lov til at sælge billederne til andre, så længe der ikke er mennesker på billedet. Hvis du ønsker 100% ejerskab over billederne, så kan dette også lade sig gøre. Kontakt mig for pris.
Mødested - Vipperød Ridecenter


Arealet hvor vi mødes er markeret med en "rød" firkant på kortet :) Husk at kom i god tid
Corona - læs mere


Det forholder sig således, at når du har en tid med mig så vil der ikke være nogen andre heste eller mennesker når vi fotograferer, det er en alene tid som du har med mig og vi vil ikke blive forstyret af, derudover er der en minimum afstand til mig på altid minimum 2 meter og vi giver naturligvis ikke hånd når vi mødes eller siger farvel. Vi passer godt på hinanden - vel mødt!